Stránka bola presmerovaná

Novú stránku nájdete na http://www.fantasy-svet.sk/

login
heslo
KNOWLEDGEBASE ZÁZNAM
Flotila » kniha «
KNOWLEDGEBASE ZÁZNAM
Serafína a starcova palica » kniha «
KNOWLEDGEBASE ZÁZNAM
Zornička a Filipko » kniha «
KNOWLEDGEBASE ZÁZNAM
Trhlina » kniha «
RECENZIA
Flotila » kniha «
Autor: Yaonee
RECENZIA
Serafína a starcova palica » kniha «
Autor: Yaonee
RECENZIA
Zornička a Filipko » kniha «
Autor: Yaonee
RECENZIA
Trhlina » kniha «
Autor: Yaonee
Goodreads: Book reviews, recommendations, and discussion
REKLAMA

Filmy a seriály v TV programe



















optimalizace PageRank.cz
Kniha mesiaca február: Zárezy smrti




Dôležitý oznam:
Internetová stránka Fantasy-svet.net mení doménu. Budeme krajší, rýchlejší, prehľadnejší a plní nových informácií nielen zo sveta fantázie. Práce na novej stránke budú prebiehať približne do apríla 2017. Dovtedy budeme fungovať na starej známej adrese. O tom, kde nás po novom nájdete, vás budeme priebežne informovať.

Pre mesiac január zatiaľ nebola zverejnená kniha mesiaca.
SlavCon 2017
SlavCon 2017 sa tento rok bude konať priamo pod hviezdnou oblohou!
Celý článok
Zárezy smrti
Veronica Roth, autorka populárnej série Divergencia, sa vracia s novou dilógiou.
Celý článok
Novoročná kniha mesiaca január
Aj vy ste zvedaví na to, čo nám prináša posledné knižné kolo v tomto roku?
Celý článok
Vianočná kniha mesiaca december
Aj vy ste zvedaví na to, čo nám prináša posledné knižné kolo v tomto roku?
Celý článok
Kniha mesiaca november: Sychravé dni s Albatrosom! (aktualizované)
Prichádza ten pravý čas na knihy.
Celý článok
loaded
Jana Plauchová: Úvod do teórie chaosu

Príbeh o sile ľudského strachu, sebaklamoch a fóbiách. Ale aj o nevyčerpateľných možnostiach, výskume a zahrávaní sa s vesmírom. Peter „Pete“ Murray je teoretik hĺbkového prežitia. Hoci zachránil z havarovaných ponoriek už mnoho ľudí, sám sa do hlbín oceánu nikdy nepozrel. Má z nich totiž panickú hrôzu. A potom to príde. Prípad, aký doteraz nemal. Jedinečný. Obostretý tajomstvom. Čím ďalej, tým spletitejší. Prípad, v ktorom ide o viac než životy posádky.
 
Poznáte vedecko-fantastické knihy od Jany Plauchovej?
nie
43%
nie, ale už som o tejto autorke čosi počul
16%
áno
14%
áno, ale jej knihy ma neoslovili
15%
možno raz budem od nej čosi čítať
13%
Celkovo hlasovalo 581 užívateľov.
hits
NOVINKA | 21.1.2009 06:05 | KOMENTÁRE [2]
INÉ: TEST: Si skutočný Twilighter?

10 otázok a 40 možností. Si skutočný fanúšik Twilight ságy?

1.V ktorom roku bola kniha Twilight prvýkrát vydaná?
a) 1999
b) 2002
c) 2005
d) 2007

2. Prečo sa Bella sťahuje do Forks?
a) chce zmeniť školu
b) chce byť s jej otcom, ktorého už dlho nevidela
c) neznáša svoju mamu
d) chce, aby jej mama mohla tráviť svoj čas so svojím priateľom na cestách

3. Čím je priateľ Bellinej mamy, Phil?
a) hudobník na cestách
b) hráč baseballu
c) profesionál golfista
d) podomový obchodník

4. V siedmej kapitole „Nočná mora“ počúva Bella na CD-čku hudbu na prečistenie mozgu. Koho počúva?
a) Korn
b) Linkin Park
c) Limp Bizkit
d) Rage Against the Machine

5. Kde prvýkrát videla Bella Cullenovcov?
a) v jedálni, počas sedenia s Jessicou a ostatnými kamošmi
b) na parkovisku pred školou
c) na ulici v meste
d) na biológii, keď sedela pri Edwardovi

6. Aké auto má Rosalie?
a) veľký Jeep
b) tmavé Volvo
c) červené BMW
d) luxusný Mercedes

7. Kto pozval Bellu na školský ples?
a) Tyler, Mike, Edward
b) Eric, Mike, Edward, Ben
c) nikto, nakoniec však šla s Edwardom
d) Tyler, Mike, Eric

8. Koho prvého stretla Bella vo Forks?
a) Erica
b) Mika
c) školskú sekretárku
d) Edwarda

9. Kam pohryzol James Bellu, keď sa ju snažil zabiť?
a) do ruky
b) do krku
c) do ušného lalôčika
d) do pravého ramena

10. Akú výnimočnú vlastnosť má Edward?
a) vidí cez veci
b) vie čítať myšlienky
c) vidí budúcnosť
d) nemá žiadnu mimoriadnu vlastnosť


Správne odpovede: 1c), 2d), 3b), 4b), 5a), 6c), 7d), 8c), 9a), 10b)

VYHODNOTENIE:
10 až 8 správnych odpovedí:

Nuž, klobúk dole. Tomu sa hovorí pravý Twilighter! Len tak ďalej! Len pozor, netreba zabúdať, že všetkého veľa škodí:).

7 až 5 správnych odpovedí:
Nie si, chvalabohu, zúfalý prípad, trhať vlasy alebo čokoľvek iné sa teda neoplatí. Ale nezaškodí ti viac zabŕdnuť do tejto problematiky. Kto by predsa chcel byť sivým stredom? Čím viac vieš, tým lepšie!

Menej ako 4 správne odpovede:
Ty si hovoríš čitateľ a fanúšik Twilightu??? No vyzerá to tak, že by si tú knihu mohol ešte raz oprášiť. A čítaj poriadne! Toto dielko za to naozaj stojí!


ČLÁNOK PRIDAL:
Ďalšie novinky z kategórií INÉ

Tagy: twilight saga


Bookmark and Share
PRIDANIE KOMENTÁRA
Meno: 54.224.117.125
Nadpis:
Text:
Autorizácia: Ako neprihlásený návštevník musíte prejsť procesom autorizácie, aby sa zabránilo pridávaniu nezmyselných odkazov automatickými robotmi.
Prosím opíšte obidve slová z obrázka (oddelené medzerou) do textového poľa nižšie. Pre podrobnejšie informácie kliknite na ikonu otáznika vedľa obrázka.

UPOZORNENIE Váš komentár nesmie obsahovať hanlivé, ohovárajúce, vyhrážajúce sa alebo rasisticky motivované poznámky, a musí byť plne v súlade s legislatívou platnou na území Slovenskej republiky a Európskej Únie. Akékoľvek porušenie týchto podmienok bude ihneď a bez výnimky potrestané odstránením komentára, alebo BAN om.
Administrátori, prípadne iné poverené osoby, majú právo odstrániť akýkoľvek komentár podľa vlastného uváženia, bez udania dôvodu.

Administrátori, prevádzkovatelia, registrátor, ani technickí správcovia nie sú zodpovední za komentáre odoslané užívateľmi. Za komentár nesie plnú zodpovednosť jeho odosielateľ.

IP adresa internetového pripojenia bude zobrazená pri komentároch neprihlásených užívateľov.
DISKUSIA
2. IP 84.42.214.198 24.2.09, 05:00
Poznámka
Chtěla jsme jenom dodat že Phil je fotbalista
1. IP 78.99.109.0 22.1.09, 03:49
Cawko!!! super test ale nieco mi pri 4. otazke nesedi. Pozrela som si teraz knihu a tam nieje napisane aku kapelu pocuva. Mozno to je chitak alebo chiba neviem.
 
© Fantasy-svet.net, všetky práva vyhradené. Bez súhlasu majiteľov nesmie byť obsah tohto webu skopírovaný.
Fantasy-svet.net je stránka fanúšikov, nie je majiteľom autorských práv. Je len sprostredkovateľom
informácií o celosvetovo populárnych fantasy knihách, filmoch a i.
Created by Whitewash
Verzia 1.04 (Changelog)